Innesäljare/ordermottagare

Arbetsuppgifterna består av: Ordermottagning per telefon samt via E-post. Aktiv telefonförsäljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Vara med på kundträffar/mässor och ta emot kunder som kommer på besök. Samt övriga kontorsgöromål.

Vi ser att du är social och utåtriktad då du är den som kommer ta emot inkommande samtal. Du skall ha goda datorkunskaper. Vi arbetar i affärsprogrammet Pyramid, och har Telia touchpoint växellösning, erfarenhet från dessa är en merit.

Har du erfarenhet från branschen är det en merit men inte något krav. Du bör vara tekniskt intresserad. Vi ser även att du är initiativrik och kreativ.


Verkstadsarbetare

Linjedon tillverkar ca 200 olika produkter i egen regi. Vi söker nu förstärkning till vår verkstad. Arbetsuppgifterna består av traditionellt verkstadsarbete såsom, svarvning, fräsning, kapning, bockning och borrning.

Du som söker skall ha erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, har du dessutom svetskunskaper så är det meriterande. Vidare skall du ha kunskaper i svenska språket. Tjänsten är heltid och kollektivavtal finns.


Ansökan dessa båda tjänster skickar du senast 2019-03-31 till: patrik.saker@linjedon.se

Vill du jobba hos oss?

För tillfället så har vi inga lediga tjänster. Men du är välkommen med en intresseanmälan.

Självklart så behandlas din intresseanmälan konfidentiellt.

Skicka en intresseanmälan

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Kommentarer