FAKTURABETALNING

Efter av oss godkänd kreditprövning så lägger vi upp ditt bolag som fakturakund. Vi tillämpar 20 dagar netto. Vid försenad betalning så tillämpar vi en dröjsmålsränta om 15,50 %. Fakturan skickas i samband med att dina produkter levereras. Kreditupplysning tas på alla som ansöker om att bli användare i vår webbshop.

KORTBETALNING

När du väljer att betala med kort så kommer hela ordersumman att debiteras ditt kort omgående. Detta trots att det kan vara leveranstid på vissa produkter (som inte finns i lager och tillfälligt är slutsålda). Om du inte vill betala i förskott enligt ovan, vänligen välj att betala via faktura.

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard. Vi samarbetar med Swedbank och Babs, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Verifone, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till vår hemsida där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

LEASINGKÖP VIA WASAKREDIT 

Genom vårt samarbete med Wasakredit så kan du finansiera ditt köp med leasing. Leasingköp förutsätter att du som köpare godkänns i Wasakredits kreditprövning. Minsta leasingbelopp är för närvarande 6.000 kr. Kontakta oss för mera information om du är intresserad av att finansiera ditt köp.

Kontakta oss gärna för mer information.